Header Image

Zomerkamp

Wij gaan 13 juli weer op kamp!

Het aftellen kan beginnen..!

Meld je nu aan!
Meer informatie

Wat is CJW Zomerkamp?

CJW bestaat uit een groep jonge vrijwilligers. Onze grootste activiteit is het organiseren van een jaarlijks zomerkamp.
De eerste week van de zomervakantie (regio midden) gaan we met een grote groep kinderen en vrijwilligers naar het bos in Zeddam.
Hier slapen we in tenten, eten we samen en doen we verschillende activiteiten. We doen er alles aan om de kinderen een onvergetelijke week vol avontuur te bieden.

Voor wie?

Alle kinderen van 6 (minimaal groep 3 afgerond) tot en met 17 jaar zijn van harte welkom!

 

De jongere kinderen (van 6 t/m 9 jaar) gaan een weekend mee

De oudere kinderen (van 10 t/m 17 jaar) gaan een week mee

 

Twijfel over weekend of week? Stuur dan een mail naar hoofdleider@cjw-brummen.nl

Eten

De hele week zorgt een groep ‘amateurkoks’ voor drie maaltijden per dag. Daarnaast zorgen zij voor wat lekkers tussendoor. Zo is er de dagelijkse chocolademelk aan het einde van de dag. Het is voor de keuken geen probleem om rekening te houden met voedselallergieën. Geef dit aan bij de inschrijving.

 

Overnachten

Er wordt in tenten geslapen met groepen van ongeveer 5 tot 8 kinderen. Bij de weekendgroepen (6 t/m 9 jaar) en de jongste groepen (10 t/m 13 jaar) slaapt de leiding bij de kinderen in de tent. De oudste groepen (14 t/m 17 jaar) slapen zonder leiding. De tenten die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit.

Activiteiten

De Spelleiding zorgt voor leuk dagprogramma voor elke leeftijdsgroep. Er is een mix tussen creativiteit, inspanning en ontspanning. Zo hebben we spannende bosspellen en speurtochten. Ook zijn er creatieve spellen.

Persoonlijke verzorging

We beschikken over volwaardige spoeltoiletten. Door de leiding wordt gelet op tandenpoetsen en schone kleren. Er is stromend water om je te wassen. Daarnaast wordt er twee keer per week gedoucht.

EHBO

Op het kamp zijn meerdere mensen met een EHBO-diploma of een BHV-certificaat aanwezig. Zij weten precies wat zij moeten doen als er ergens iets mis gaat. Bij twijfel nemen zij contact op met een huisartsenpost. Er is op het kamp een EHBO-tent met alle spullen die nodig zijn om eerste hulp te kunnen geven.

Kosten

De kosten kun je hieronder vinden. De korting geldt de eerste week van de inschrijfperiode. Inschrijven kan vanaf 27 april (Koningsdag).

 

Weekend  €52,- (met korting €47,-)

Week  €109,- (met korting €103,-)

Minimabeleid

CJW staat op de lijst van het minimabeleid van de Gemeente Brummen. Dit betekent dat kinderen van ouders die onder het minimabeleid vallen een bijdrage van de gemeente kunnen krijgen om mee te gaan op kamp. Voor meer informatie kijk op de website van de Gemeente Brummen of stuur een mailtje naar info@cjw-brummen.nl.

Privacy Policy

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht. Bekijk onze Privacy Policy hier.