Header Image

Sponsoren

Door de hulp van een aantal sponsoren kunnen wij ons kamp telkens leuker maken. Daar zijn we erg blij mee!

Meer informatie
 

Hoe?

Dit doen wij door het ontwikkelen van nieuwe, moderne spellen. Hierbij wordt altijd gekeken wat kinderen leuk vinden. Een voorbeeld hiervan:
Flitsspel: een spel ontwikkeld voor de open dag van DS Smith waarbij kinderen in een donker magazijn objecten moesten verzamelen; via bewakingscamera’s werd gekeken of er niet door de rode lasers werd gelopen

Sponsor worden?

CJW wil graag iets extra’s bieden aan de kinderen die meedoen aan onze activiteiten. Het CJW is een unieke vereniging en dit willen we graag zo houden. Het doel is om ieder kamp en iedere activiteit die wij organiseren anders te laten zijn dan de voorgaande. Op deze manier proberen wij onze activiteiten leuk, aantrekkelijk en uitdagend te houden voor de kinderen.

Wat?

Om iedere keer unieke activiteiten neer te kunnen zetten moeten wij soms extra investeringen doen. Daarnaast zijn er ook vaste investeringen in bijvoorbeeld tenten. Deze investeringen houden wij betaalbaar houden door voordelig in te kopen, bijvoorbeeld door een deel sponsoring. Daarnaast verhuren we de materialen aan andere verenigingen om de investering deels weer terug te verdienen.

Wie?

Omdat wij merken dat sponsoring vanuit het bedrijfsleven steeds lastiger wordt maar wij toch graag dit soort investeringen willen blijven doen zijn wij op zoek naar donateurs die het CJW een warm hart toedragen. Dit kunnen natuurlijk oud CJW’ers zijn maar ook mensen die het CJW een goed initiatief vinden en het daarom graag willen steunen.

Doneer direct via iDEAL